Nakon smrti bivše žene Rosie O´Donnell pronašla utjehu u 22 godine mlađoj policajki

Foto: Instagram

KOMIČARKA Rosie O'Donnell je tijekom gostovanja u emisiji The Howard Stern Show otkrila da je u njen život ušla nova ljubav.

"Zaljubljena sam. Prvi put u životu sam u vezi s nekim tko je mlađi od mene, to je vrlo riskantno", rekla je Rosie, čija je djevojka pune 22 godine mlađa od nje.

Njena nova odabranica je plavokosa policajka iz Bostona koju je Rosie upoznala na jednom dobrotvornom događanju, a otkrila je da je na prvu mislila da se radi o pjevačici Pink zbog njene plave kose i frizure.

Također je priznala da se dugo vremena opirala ideji da se ponovo upusti u vezu, ali da se ipak predomislila kad je u njen život ušla lijepa policajka Rooney.

Iako je priznala da nova veza brzo napreduje i da su već izjavile ljubav jedna drugoj, Rosie ustrajava u odluci da se ne želi ponovo udati nakon smrti svoje bivše supruge Michelle Rounds.

"Neću se više nikad udavati. Svi znaju za problematičnu situaciju s Michelle i kako je to završilo. Imam 55 godina i radije bih ostala u vezi i ne zamarala se s odvjetnicima ako, ne daj bože, ovo ne uspije", kaže ona.

Rosie se do sad dva puta udavala, prvo za Kelli Carpenter od koje se razvela 2007., a zatim za Michelle Rounds s kojom je bila sve do 2014. Michelle je počinila samoubojstvo u rujnu ove godine.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.