Nakon što je otkrio mračne tajne mode i najavio povlačenje, hrvatskog manekena spasila Vanja Rupena

Foto: Privatni album

ROBERT BOJANIĆ, maneken rodom iz Poreča koji je prije mjesec dana najavio kraj svoje modne karijere, nakon što je otkrio što se sve događa iza kulisa modnih castinga, sada napokon ima dobre vijesti.

"Prije nekoliko tjedana javila mi se bivša Miss Hrvatske Vanja Rupena koja trenutno živi u Italiji i pitala me za suradnju, na što sam odmah pristao jer je riječ o Milanu. Vidjeli smo se uživo prošli petak, upoznali i popričali o svemu, pa stoga mogu reći da me Vanja Rupena vratila na modnu scenu! U planu nam je Milano, trebao bih ići u travnju, jako mi se sviđa kako Vanja radi, ona je ipak puno radila vani i ima iskustva u tome svemu zato sam i odlučio otići u njezinu agenciju", kaže za Index "hrvatski princ Harry", kako ga zovu.

"Htio sam se povući i naći neki posao u struci međutim Vanja mi je pobrkala planove tako da mogu reći da se vraćam još jači i snažniji i krećem u nove pobjede, ovog puta mi nitko neće stati na put. U planu su nove revije i snimanja. A prošli vikend sam imao i novo snimanje za Milano s Vanjinom muzom Doroteom Živolić koja je također iz Poreča, ona uz modeling i pjeva. Jako sam sretan što nisam odustao jer imam potencijala i mogu još puno dogurati u modeling", tvrdi on i dodaje da će u Hrvatskoj nositi još neke revije i odraditi nekoliko snimanja za reklame, no da najviše svoju karijeru vidi u inozemstvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.