Nakon što je snimljen kako se ljubi, slavni bivši par demantirao da je opet zajedno

Foto: Profimedia

NAKON što su na Coachelli uhvaćeni kako se strastveno ljube, mnogi su pomislili da su bivši ljubavnici Shawn Mendes i Camila Cabello ponovno zajedno, no izvor blizak paru demantirao je tvrdnje za strane medije.

"Shawn i Camila ostali su prijatelji, ali više ne dejtaju", rekao je. "Ostali su u kontaktu nakon prekida i odlučili su se naći na Coachelli jer su oboje išli."

Iako se počelo šuškati da je "jedna stvar vodila drugoj kako je noć odmicala", izvor tvrdi da je poljubac bio "jednokratan".

Podsjetimo, Shawn i Camilla prekinuli su prošle godine, a nakon prekida izjavili su da namjeravaju ostati najbolji prijatelji. "Započeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo to biti. Jako cijenimo vašu podršku od početka i idemo naprijed", napisali su tada u zajedničkoj izjavi.

Slavni par upoznao se 2014., dok je Cabello bila članica grupe Fifth Harmony, a vezu su započeli u srpnju 2019., nakon snimanja zajedničkog spota za pjesmu Señorita, i od tada su bili gotovo nerazdvojni.

Nakon njihovog prekida nagađalo se da je 24-godišnji pjevač u vezi s poznatom liječnicom Jocelyn Mirandom (51), s kojom je više puta snimljen u izlascima, a ona je uhvaćena i kako odlazi u Shawnovu kuću. Cabello je prošle godine počela izlaziti s Austinom Kevitchom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.