Naomi Campbell: Vladimir Putin i ja smo super frendovi

SUPERMODEL Naomi Campbell je Veliku Britaniju zamijenila Rusijom, točnije Moskvom, gdje živi sa svojim dečkom, ruskim milijarderom Vladimirom Doroninom. Dečko iz visokog društva omogućio je "crnoj panteri" druženja sa mnogim visokim ruskim dužnosnicima, među kojima je i ruski premijer Vladimir Putin. Svoj odnos s Putinom Naomi je pred novinarima opisala riječima: "Super smo frendovi".

"On je sjajna, jako dobra osoba. Jako sam ponosna na njega, a njegove građevine su prekrasne. Promijenio je izgled moskovskog horizonta", kazala je Naomi i nastavila: "U Rusiji se osjećam iznimno dobrodošlom. Tijekom prvih mjeseci svog boravka ondje primila sam od Putina na dar knjigu, a ja sam mu za uzvrat poslala svoju naslovnicu ruskog Voguea".

"Crna pantera", koja je u svibnju ove godine proslavila svoj 40. rođendan, kaže kako su dani razuzdanog partijanja za njom. "Znate što? Ne žalim zbog razuzdanog partijanja, sjajno sam se zabavljala, ali ti su dani jednostavno za mene završeni. Moj život se promijenio", kazala je Naomi i dodala kako bi voljela imati djecu kad za to dođe vrijeme: "Imat ću djecu kad Bog odluči da je pravo vrijeme za mene. Ne forsiram se. Puštam da stvari idu svojim prirodnim tokom".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.