Golim rukama svladao provalnike s mačetama: "Pokušavao sam doći do sina, bio sam natopljen krvlju"

Foto: Facebook

DAVIDA PUGHA (55) iz Solihulla u Velikoj Britaniji usred noći je probudila buka nakon što je pet pljačkaša naoružanih mačetama i bejzbolskim palicama upalo u njegovu kuću.

Tražeći novac pljačkaši su napali njegovog 17-godišnjeg sina i štenca rotvajlera, ali nisu znali da je David zapravo majstor borilačkih vještina, piše Unilad.

Napadnuti otac brzo se snašao i u samo desetak minuta otjerao naoružane pljačkaše. Nakon ovog sukoba završio je krvavog lica i slomljenog nosa.

"Oko tri ujutro me probudila buka, ali prvo sam mislio da je pas nešto srušio. Ustao sam iz kreveta i potpuno gol prišao vratima kad su mi u sobu upala petorica muškaraca s maskama na licu, tražeći novac", ispričao je on.

Kaže da se instinktivno počeo boriti s njima gađajući ih limenkama i stolicama.

"Nekoliko puta su me udarili u glavu. Imali su mačete, bejzbol palicu i palicu za golf. Očajnički sam pokušavao doći do sobe svog sina, ali imao sam toliko posjekotina na licu da sam bio natopljen krvlju. Mislim da su upravo zbog toga shvatili da su pretjerali pa su pobjegli. Vjerojatno su mislili da sam napola mrtav", zaključio je David.

Lopovi nisu uspjeli ništa ukrasti, ali su poprilično oštetili kuću. Njegov sin je dobio nekoliko udaraca palicom i završio natečenog koljena i s gadnim modricama, a ozlijedili su čak i psa.

"Štene je dobilo udarac u glavu, pobjeglo u vrt i upalo u kanal. Kad su ga našli bilo je pothlađeno. Ono je traumatizirano, moj sin je traumatiziran, a policija kaže da je ovo bio jedan od najbrutalnijih upada u kuću koji su vidjeli", kaže on.  

Pročitajte više