Napali je u dućanu zbog hlačica koje je nosila: "Rekli su mi da se pokrijem majicom"

Foto: Twitter

BRITANKA Lauren O'Connor (33) ostala je u šoku kad su od nje u lokalnom dućanu lanca Sainsbury's zatražili da "navuče majicu preko hlača jer su prekratke".

Ta PR direktorica iz Surreya požalila se na Twitteru da joj je prišao djelatnik dućana i rekao da se muški kupci žale na duljinu njenih hlačica.

Lauren kaže da je cijeli doživljaj bio seksistički te je napomenula da valjda ima pravo nositi kratke hlače kad su vani 32 stupnja Celzijeva. Dodala je da joj nije jasno zašto je djelatnik uopće došao do nje prenijeti joj žalbe kupca ako ne postoji dress code za taj dućan, osim što se mora nositi maska, koju je nosila.

Uz fotografiju odjevne kombinacije koju je nosila napisala je: "Tako sam ljuta. Upravo mi je prišao djelatnik Sainsburyja u Stainesu i tražio od mene da potegnem majicu dolje. Stariji muškarac se žalio, a zaposlenik je mislio da mi treba doći to reći. Vani su 32 stupnja. Ako želim nositi hlačice, nosit ću ih."

"Sve što sam htjela bio je sladoled, a netko me posramljuje jer sam ušla u dućan. Razočarana sam. Kad ćemo prestati ženama govoriti kako da se odijevaju? Pogotovo muškarci golih torza koji dolaze u dućane, a koji se nemaju namjeru mijenjati. Bijesna sam. Kad ćemo prestati opravdavati pervertite koji se ne mogu kontrolirati", poručila je.

U razgovoru za Femail rekla je da je ponižena zbog svega.

"Ušla sam u dućan po sladolede za mamu, na brzinu. Bila su 32 stupnja, užasno vruće. Gledala sam nešto kad mi je prodavač prišao i rekao da trebam povući majicu prema dolje jer muškarac u dućanu ne zna nosim li išta ispod hlačica. Ostala sam bez riječi. To što netko misli da ima pravo komentirati moju odjeću i žaliti se prodavaču i to što mi je prodavač to rekao izbezumilo me. Nosila sam masku, no možete zamisliti kakve boje mi je lice bilo", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.