Napustio je psa nakon 10 godina, poruka koju je ostavio uz njega razbjesnila ljude

Foto: Facebook

VLASNIK koji je svog vremešnog psa ostavio na ulici, nakon što su zajedno proveli 10 godina, uz njega je ostavio poruku koja je razbjesnila mnoge. 

"Pozdrav, molim vas primite me. Moj me vlasnik napustio nakon 10 godina jer se nisam naučio lijepo ponašati. Zato me vratio tu gdje me i pronašao. Hvala vam što ćete se pobrinuti za mene, oprostite na neugodnostima", stoji u poruci pronađenoj pokraj crnog labradora nađenog u britanskom gradiću Upchurchu. 

Psa je prihvatilo sklonište za životinje, a fotografije psa i poruke objavili su na svom Facebook profilu. Njihovi pratitelji jako su se razljutili na vlasnika. 

"Trebalo mu je 10 godina da to shvati. Čini se da je pas ostario i ima probleme sa zdravljem, to je razlog", "Nadam se da će vlasnik dobiti isti tretman od svoje obitelji kad ostari", "Možda je psu i bolje bez nekog tko ga je tako mogao ostaviti. Nadam se da će naći lijep dom u kojem će provesti ostatak života", "Prije mi se čini da netko ne želi plaćati veterinara za ostarjelog psa", "Znači 10 godina je imao ovu odanu krznenu bebu i onda ga je samo ostavio tu gdje ga je našao. To je odvratno. Jadni pas je zaslužio bolje", bili su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.