Narany zatvorila MTV Clubbing Zone festival u Papayi

NASTUPOM hrvatske pjevačice Anite Đuzel umjetničkog imena Narany sinoć je u novaljskom klubu Papaya završio MTV Clubbing Zone festival. Tijekom četiri festivalska dana kroz klub Papaya je prošlo dvadesetak tisuća gostiju željnih dobre zabave. Hrvatski i svjetski jet set plesao je uz glazbu Tiesta, Arnoa Costa, Chrisa Lakea i Narany.

Najtraženiji DJ današnjice Tiesto oduševio je prisutne četverosatnim glazbenim setom tijekom kojeg je svirao neke od svojih najvećih hitova, a upravo će se tim nastupom prezentirati slušateljima svoje emisije Club Life koja se emitira diljem svijeta. Tiesto je u Hrvatskoj ostao i duže od predviđenog, a na kraju svojeg posjeta je izjavio: "Drago mi je što smo ove godine u Hrvatsku došli ranije te smo imali priliku osim samog nastupa, upoznati i ljepote vaše prekrasne zemlje. Obećavam da ću se vrlo brzo vratiti".

U ritmu elektronske glazbe plesali su i brojni poznati

Mladi francuski DJ Arno Cost u Papayi je tijekom svojeg nastupa proslavio 24. rođendan, dok je engleski producent i DJ Chrisa Lakea opravdao epitet jednog od najboljih svjetskih DJ-a elektronske glazbe izvodeći brojne hitove koji su posljednjih godina u vrhu brojnih top lista.

Gosti iz cijelog svijeta bili su oduševljeni jučerašnjim nastupom jedine hrvatske pjevačice elektronske glazbe Narany. Vidno uzbuđena nakon nastupa Narany je izjavila: "Drago mi je da publika prepoznaje moj rad. Klub Papaya pokazao se kao odlično mjesto za zabavu što pokazuje i struktura gostiju koji su na festival pristigli iz cijelog svijeta".

U četverodnevnom elektronskom ritmu uživali su svjetski top modeli Adrijana Dejanović i Helena Šopar, DJ David Morales, glumci Rene Bitorajac i Luka Vidović, TV voditeljica Anja Alavanja, Neven Ciganović, modna dizajnerica Nataša Kos, pjevačica Nikol Bulat, te brojni drugi.

Promocija hrvatske turističke ponude

Jednosatna emisija posvećena festivalu bit će prikazana na svjetskoj glazbenoj televiziji MTV u sklopu emisije Clubbing Zone, a osim same glazbe prikazat će i ljepote otoka Paga i Dalmacije. Brojne svjetske novinarske ekipe izvještavale su iz Novalje tijekom festivala, a nastup Tiesta popratio je i britanski BBC.

Klub Papaya nakon MTV Clubbing Zone festivala najavljuje brojna događanja u nastavku sezone među kojima je Tuborg Green Beat Festival od 12. do 15. kolovoza na kojemu nastupaju Swedish House Mafia.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.