Naručila majicu 3-godišnjoj kćerki pa postala hit zbog 18+ natpisa na njoj

Foto: Facebook

OBJAVA mame o majici koju je naručila za svoju trogodišnju kćerku postala je viralna na Facebooku.

Kelsey je pokazala majicu koju je naručila uz majicu koju je dobila, a sad je napadaju druge mame i trolaju tinejdžeri. Sve zbog majice koju je naručila svojoj 3-godišnjoj kćerki Salem online.

"Prvo sam podijelila fotografiju samo sa svojim prijateljima dok je jedan od njih nije poželio podijeliti na svom profilu, pa sam postavila da bude javna", kaže mlada mama za Kidspot. "Definitivno nisam očekivala da ode toliko daleko. Bila sam bez riječi", dodaje.

Majicu je naručila sa sajta Aliexpress, a privukao ju je crtež žabe na prednjoj strani. No kad je majica stigla, imala je dodatak koji nije bio reklamiran online.

"Sve što sam mogla napraviti je buljiti dok ne procesuiram do kraja. Apsolutna nevjerica. Kako se to uopće moglo dogoditi", govori Kelsey. Kad ju je početni šok pustio, počela se histerično smijati, svaki put kad bi pogledala slogan koji stoji na majici: F**k the police.

"Salem ne zna čitati pa nije imala pojma što se događa", kaže. "Slažem se da je majica neprikladna i ne bih joj dala da je nosi u javnosti", dodaje te priznaje da joj je situacija na kraju bila previše smiješna da je ne podijeli.

"Samo sam željela da stane"

No čim je to napravila, shvatila je da nekima uopće nije bila smiješna. Kaže kako je plakala na neke komentare. "Skoro sam je izbrisala, samo sam željela da prestane".

"Još uvijek vidim zle komentare povremeno, no postalo je lakše samo ih ignorirati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.