Pokazala što joj je stiglo umjesto posudica za kremu, video pogledan 5 milijuna puta

Screenshot: TikTok

JEDNA tiktokerica pokazala je svoj online shopping fail koji je nasmijao preko 700 tisuća ljudi na toj društvenoj mreži. Adriana je preko Amazona naručila kozmetičke posudice za kremu, međutim ono što je dobila nije mogla očekivati ni u najluđim snovima.

Umjesto posudice, dobila je crveni kombinezon s "krilima" duginih boja i kapom na kojoj je - kljun. "Ovo je prvi put da mi je Amazon zeznuo narudžbu i, moram priznati, nisam ni ljuta", napisala je uz snimku koja je postala viralni hit s preko pet milijuna pregleda.

@adeedoocreates This is the first time @amazon ever got my order wrong and, I’m not going to lie, I’m not mad 🤣😂🤣😂🤣 #whatiorderedversuswhatigot #parrot #fyp #foryoupage ♬ Cena Engraçada e Inusitada - HarmonicoHCO

"A zamisli kako je tek osobi koja je naručila ovo, a stigne joj posuda za kremu", "Ovaj video samo postaje bolji i bolji", "Ovo je nešto što bih nosila po cijele dane", pisali su oduševljeni komentatori.

"Zapravo mi nisu ni trebale glupe posudice, ovo je puno bolje i ovo mi je zapravo trebalo. Amazon je znao bolje od mene", zaključila je tiktokerica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.