Naša Miss se vratila kući iz Kine: "Žao mi je što se nisam uspjela plasirati bolje"

Foto: Domagoj Biondić

MISS HRVATSKE 2015. Maja Spahija vratila se iz Kine s izbora za Miss Svijeta, a na zagrebačkom aerodromu dočekali su je otac Ivica i brat Ivan, te organizatorice izbora za Miss Hrvatske Iva Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

"Prepuna sam emocija i dojmova, malo umorna od dugog putovanja, ali beskrajno zadovoljna ovom svojom životnom avanturom. U Kini sam dala sve od sebe da što bolje predstavim svoju zemlju i žao mi je što se nisam uspjela plasirati bolje. Na izboru je bilo mnoštvo sjajnih cura i konkurencija je doista bila jaka. U preliminarnim natjecanjima su mi često bodovi izmicali "za dlaku“ pa sam ponekad bila ljuta na samu sebe, a ponekad bih se rastužila do suza. No, ja sam ipak sportašica i sama činjenica da sam sudjelovala na ovako prestižnom natjecanju ljepote čini me ispunjenom i sretnom", rekla je Maja Spahija.

Osim što je pokupila titulu, Maja se našla i u našem top 10 izboru za najljepšu Hrvaticu 2015. Glasanje i dalje traje, pa svakako dajte svoj glas u našoj anketi.



Maju su se dojmili gostoljubivi domaćini, a lijepe riječi nisu nedostajale ni za Mireiu Lalagunu Royo, predivnu Španjolku koja se okitila titulom Miss World 2015. S njom se naša misica sprijateljila tijekom mjesec dana boravka na otoku Hainan.

Ipak, najdublje prijateljstvo Maju veže s predstavnicom Bosne i Hercegovine Marijanom Marković s kojom je dijelila sobu i zajedno s njom zaslužila neslužbenu titulu najsimpatičnijih cimerica.

"Divno smo se slagale jer smo slične – vedre, vesele i uvijek spremne za šalu i smijeh. Često su nam govorili da nas dvije "podižemo atmosferu“ gdje god da se pojavimo. Po mene je na zagrebački aerodrom došao moj dečko Vladislav i jedva sam čekala da ga upoznam s mojom dragom Majom!", rekla je Marijana Marković. 

Ljepotice iz susjedstva <3

Posted by Miss Hrvatske za Miss Svijeta on Wednesday, December 16, 2015


Maju Spahiju sada očekuje malo odmora tijekom blagdana, a zatim slijede brojne obaveze Miss Hrvatske jer će titulu najljepše Hrvatice lijepa Šibenčanka nositi sve do lipnja 2016. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.