Nastup Baby Lasagne skupio milijun pregleda u tri dana na kanalu Eurosonga

Foto: Ena Dragičević/Index

NAKON pobjede Baby Lasagne na Dori službeni YouTube kanal Eurosonga objavio je njegov nastup. U tri dana taj je video skupio milijun pregleda i našao se na prvom mjestu trendinga u Hrvatskoj.

Ispod nastupa skupilo se mnogo komentara stranih fanova ovog natjecanja.

"Ovaj nastup treba biti ilegalan. Zarazan je i ne mogu ga prestati gledati", "S obzirom na to da se moja država ne natječe na Eurosongu, opet, navijam za Hrvatsku", "Svim srcem uz Hrvatsku, pokidali ste ove godine", "Meni je ovo zasad najdraža pjesma s ovogodišnjeg Eurosonga. Pozdrav iz Amerike", "Za ovo definitivno glasam", neki su od komentara. 

Jedino pjesme objavljene prije više od 10 dana imaju više pregleda od njega

Usporedbe radi, na isti dan je na službenom kanalu Eurosonga objavljena i ovogodišnja pjesma San Marina, koja je dosad skupila nešto više od 148 tisuća pregleda. Dva dana prije pjesme Rim Tim Tagi Dim objavljena je pjesma talijanske predstavnice Angeline Mango, čiji nastup je dosad skupio 735 tisuća pregleda. 

Od Lasagne na službenom kanalu Eurosonga više pregleda zasad imaju poljska predstavnica Luna, čija je pjesma u 10 dana skupila 1.6 milijuna pregleda, Finci s pjesmom No Rules!, koji imaju 1.1 milijun pregleda u dva tjedna, ukrajinske predstavnice s 2.3 milijuna pregleda u tri tjedna te španjolska predstavnica s dva milijuna pregleda u također tri tjedna od objave. 

Podsjetim, Lasagna je prije devet dana objavio i spot za pjesmu, koji trenutno ima 1.2 milijuna pregleda.

Pročitajte više