Nastup s Oscara o kojem se priča: Spielberg ju je najavio, a ima 18 godina

Screenshot: YouTube

TINEJDŽERSKA zvijezda Billie Eilish na jučerašnjoj dodjeli Oscara izvela je dirljivu verziju evergrina Beatlesa Yesterday. Dirljiva izvedba odvila se tijekom "In Memoriam" dijela 92. dodjele najprestižnijih filmskih nagrada.

18-godišnja pjevačica koja je nedavno kao debitantica dominirala na dodjeli Grammyja, osvojivši nagradu u četiri glavne kategorije, nastupila je uz brata i suradnika Finneasa na pianu, a njihov nastup dobio je brojne pohvale na društvenim mrežama, iako se taj segment dodjele našao na udaru kritika jer Akademija nije odala počast Lukeu Perryju.

Yesterday je izdana 1965. godine i postala je jedna od najvoljenijih pjesama Beatlesa.

Embed from Getty Images

Nastup na Oscarima za Billie Eilish šlag je na tortu sjajnog početka godine. Prošli mjesec osvojila je pet Grammyja, uključujući četiri u glavne kategorije, što se rijetko viđa. Tih je dana objavljeno i kako će njezina pjesma biti naslovna u novom filmu o Jamesu Bondu, a jučer je na dodjeli otkrila kako je pjesma već završena.

Embed from Getty Images

U ožujku 18-godišnjakinja rođena u Los Angelesu kreće na svjetsku turneju.

2018. u istom dijelu dodjele Oscara nastupio je pjevač Pearl Jama Eddie Vedder. Godinu dana ranije to je bio Dave Grohl. "Imaš 18 godina i Spielberg te najavi na Oscarima. Nije loše, Billie, nije loše", jedan je od komentara na YouTubeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.