Nastup Sare Seifert posvađao gledatelje: "Dosadila je već s tom svojom guzicom"

Screenshot: Youtube

ŽIRI Supertalenta je gostovanje Sare Seifert u nastupu mladog slavonskog barmena Marina Prpića jednoglasno proglasio promašenim, a za razliku od prošle godine, kad su mnogi zamjerali Martini zbog njenih komentara na Sarine nastupe, ovaj put se velik broj gledatelja složio s njima. 

Ipak, bilo je tu i onih kojima se svidjela ideja dovođenja Sare pa se na Facebook stranici Supertalenta razvila poprilična rasprava. 

>>>Sarah Seifert iziritirala Maju i Martinu u Supertalentu: "Glupo i bezveze"<<<

"Žao mi je ovog dečka, talentiran je, no ona mu je 'zabavljačica' ukrala šou. Pogrešna koreografija mu je došla glave", "Više je i dopizdila s tom svojom guzicom", "Mislim, zakaj je on nju uopće pozvao u svoj šou? To je čista provokacija Martini išla. Totalno bez veze i nepotrebno", "Loš pokušaj da se privuče pažnja", "Totalni višak i droljasto za nastup mladog gospodina", pisali su neki. 

Druge je ovaj nastup razveselio, ali ne zato što vole Saru, već, kako su naglasili, zato što je netko isprovocirao omraženu članicu žirije Martinu. 

"Odličan nastup, neka je doveo Sarah, u inat Martini i ljubomornima", "Lajkajte moj komentar ako vam je drago to što se Sarah pojavila na pozornici i iziritirala Martinu", "Kako god, ali više mi ide na živce Martina, neka joj je bar malo zasrala dan", "Čovjek bi trebao pobijediti samo da nastavi iritirati onu beštiju", "Martini za dušu", pisali su oni. 

Što vi mislite? Je li Marin pogriješio što ju je pozvao?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.