Natalija Prica o periodu kad se bavila politikom: Bilo je teško, no izašla sam čvršća

Foto: Emica Elvedji/Luka Stanzl/PIXSELL

NATALIJA PRICA u razgovoru za InMagazin govorila je o svojoj karijeri. Godine 2011. osvojila je titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu. Inače je specijalistica ortodoncije i radi u struci, a nekad se bavila i politikom. Sada tvrdi kako u politici "nisu isti kriteriji za muškarce i za žene."

"Stavlja se fokus na određene stvari i napada se tu žensku stranu, kao da nas se želi diskreditirati. Politika je za mene bila jedno novo iskustvo, nije mi žao što sam ušla u nju jer sam zbog toga izašla puno čvršća. Ako bih opet imala priliku, bavila bih se politikom jer se može puno toga pozitivnoga napraviti", ispričala je bivša bliska suradnica Milana Bandića.

"Bilo je to teško i intenzivno razdoblje, ali je prošlo. U tom periodu medijskih napada na mene jednostavno nisam znala koji je moj prioritet u životu. Imala sam dvije mogućnosti - opravdavati se za ono što nisam kriva ili učiti za svoj specijalistički ispit i jednostavno imati svoj posao. Prioritet mi je bio ostati u struci i nastaviti svoj život", dodala je Natalija.

Dodala je i da se nikada nije oslanjala na ljepotu.

"Išla sam za svojom strukom, nisam se oslanjala ni na manekenstvo koje ima određeni rok trajanja. Imala sam podršku obitelji i to me držalo na pravom putu", zaključila je Prica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.