Nataši Bekvalac dva dana prije premlaćivanja sestra rekla: "Završit ćeš kao Ksenija Pajčin"

Foto: Instagram

DOK Srbiju potresa skandal s pjevačicom Natašom Bekvalac koju je brutalno pretukao njen suprug Luka Lazukić, na vidjelo izlaze novi detalji.

Kako tvrde Natašini prijatelji, pjevačica je zbog stresa koji je doživjela nakon svađe sa suprugom u šestom mjesecu trudnoće završila u bolnici.

''Rekla mi je da ju muž psihički maltretira. Nakon vjenčanja Luka ju je počeo ponižavati i vrijeđati i to u društvu prijatelja. Ona je u trudnoći bila promjenjivog raspoloženja i sve je primala k srcu'', priča Natašina bliska prijateljica za srpski Alo.

Dodaje kako je pjevačica dobila jako krvarenje koje nastalo uslijed doživljenog stresa, te da je uz nju cijelo vrijeme bila sestra Kristina Bekvalac koja ju je u više navrata upozoravala na Lazukićevo ljubomorno ponašanje.

''Poslije psihičkog zlostavljanja, fizičko nasilje je nažalost bilo logično. Dva dana prije nego što ju je Luka pretukao rekla sam joj da će je ubiti, da će završiti kao Ksenija Pajčin! Slično su joj govorili i drugi bliski ljudi, vidjeli smo da je čovjek lud! Svi smo se bojali za nju, za sve nas ta je veza bila veliki stres. Sretna sam što se ovo završilo bez težih posljedica'', ispričala je Kristina za Kurir dodajući kako će njena sestra biti dobro jer je Luka dobio zabranu prilaska.

Nataša je nakon incidenta pokrenula postupak za razvod braka i podnijela kaznenu prijavu protiv nasilnog supruga, a na sudu planira dokazati da je Lazukić nesposoban za obavljanje roditeljske dužnosti, te mu zabraniti viđanje kćeri do njezine 18. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.