Tko je Faris Pinjo? Sudjeluje u showu TLZP, a bio je u braku s glumicom Tarom Thaller

Foto: Instagram

U OSMOJ sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato sudjeluje i glumac Faris Pinjo koji je poznat i kao bivši suprug glumice Tare Thaller. Par je u braku bio godinu i pol, a prošlo ljeto su objavili da se razvode. Navodno su ih udaljile brojne poslovne obveze, a brak su okončali sporazumno i bez svađe. 

Vjenčali su se u tajnosti i rastali godinu i pol kasnije

Faris i Tara u tajnosti su se vjenčali u prosincu 2021. godine u Zagrebu, a upoznali su se na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a u početku su bili samo kolege. Faris je 2015. godine nastupao u regionalnom talent showu X Factor Adria, a u prvoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato utjelovio je Doris Dragović te je izveo pjesmu Petak. Gledatelji na društvenim mrežama su bili oduševljeni njegovom izvedbom.

"Bravo Faris, najžešće su mi cipele i noge", "Koji lik, nadam se da ćemo ga još dugo gledati", "Nasmijao me od srca. Bravo Faris, samo naprijed", "Prekomičan, bit će ga gušt gledati", "Jesam se nasmijala.... Genijalan", "Konačno nešto za cijelu obitelj  - zabavno, opušteno i zanimljivo", komentirali su. 

Pročitajte više