Natjecateljica Milijunaša izgubila 270 tisuća kuna jer nije poslušala muža: "Jesu li se razveli?"

Screenshot: YouTube

IAKO se u Hrvatskoj odavno ne prikazuje, kviz "Tko želi biti milijunaš" u nekim je zemljama i dalje jako popularan. U Velikoj Britaniji svi i dalje obožavaju "Milijunaša", a sinoćnja emisija završila je u svim medijima zbog gospođe koja je izgubila 270 tisuća kuna jer nije poslušala svog "jokera zovi" koji joj je rekao točan odgovor.

Priča ne bi bila zanimljiva da njezin joker nije bio njezin muž, koji je znao odgovor na pitanje "Koga je Boris Johnson naslijedio na mjestu ministra vanjskih poslova". 

Budući da je u Velikoj Britaniji uvedeno novo pravilo prema kojemu natjecatelj može za odgovor pitati i voditelja, on je gospođi rekao da misli kako je to bio William Hague, a onda je nazvala muža koji joj je rekao da je točan odgovor Phillip Hammond.

Odlučila je poslušati voditelja, a ne muža pa je izgubila 270 tisuća kuna. Internet se ne prestaje sprdati s njom i nagađati što se dogodilo kada je došla kući.

"Jesu li njih dvoje još u braku?" pita se jedan tviteraš dok ostali konstatiraju da će svaka sljedeća svađa u njihovu braku imati isti povod.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.