Natjerao curu da gola hoda New Yorkom jer je slala golišave fotografije drugima

Screenshot: YouTube

ŠOKANTNA snimka objavljena na LiveLeaku navodno prikazuje ženu koju je muškarac natjerao da gola šeće ulicama New Yorka jer ju je uhvatio kako šalje poruke drugim muškarcima. Uz bujicu uvreda i psovki povukao je ručnik kojim se ogrnula te je natjerao da hoda dalje po gradu.

Nesretna žena pokušavala je sačuvati barem mrvicu dostojanstva pa se pokušala ogrnuti i platnom koje je našla na parkiranom motociklu. U videu se može čuti kako muškarac, koji po svemu sudeći dolazi sa španjolskog govornog područja, govori svojoj djevojci: "Stani i skini ručnik. Moramo vidjeti tvoju sramotu".

"Zgodna djevojka poput tebe, sa sedam muškaraca. Sad ćeš platiti. Sad svi mogu vidjeti, svi", nastavlja muškarac dok žena bježi od njega.

Pored videa je opisano da je muškarac otkrio da se njegova partnerica dopisuje s nekoliko muškaraca te im šalje svoje golišave fotografije, piše britanski Mirror. Mnogi sumnjaju da je video namješten, no svi se slažu da bi ovakva kazne, bez obzira na to je li se uistinu dogodila, bila preokrutna.

"Ne znam što je napravila niti me zanima. Nitko ne zaslužuje da ga se ovako ponižava", napisao je jedan muškarac. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.