Navratilova pokazala novu djevojku - bivšu Miss SSSR-a tragične prošlosti

NAKON što je 1981. godine priznala da simpatizira djevojke, Martina Navratilova ubrzo je izgubila 12 milijuna dolara vrijedne sponzorske ugovore s industrijom odjeće. Od tad, bivša tenisačica odlučila je svoj privatni život držati podalje od očiju javnosti, kao i svoju najnoviju djevojku.

Bivša Miss Universe SSSR-a posljednji je put punila novinske stupce kad je njezin bivši dečko, oženjeni francuski bankar Edouard Stern, pronađen mrtav u lateks odjelu

Namjerno ili slučajno, Navratilovoj je očito dosadilo bježati i skrivati se sa svojom novopečenom zaručnicom pa je tako odlučila prošetati s njom po St. Tropezu. Njezino ime je Julia Lemigova, a iza sebe ima tragičnu prošlost zbog koje joj je život krenuo u drugom smjeru - postala je lezbijka.

Bivša Miss Universe SSSR-a posljednji je put punila novinske stupce kad je njezin bivši dečko, oženjeni francuski bankar Edouard Stern, pronađen mrtav u lateks odjelu. Lemigova je oženjenog Sterna upoznala 1994. godine nakon čega su započeli ljubavnu aferu.

Iako nikad nije potvrđeno, sumnja se da je njihov sin umro od unutrašnjih ozljeda koje mu je nanijela bugarska dadilja

Pet godina kasnije, nakon što je Julia saznala da je trudna, bankar je ostavio svoju tadašnju suprugu i započeo zajednički život s bivšom misicom. Par je nekoliko mjeseci kasnije dobio sina Maximiliena koji je umro s nepunih pet mjeseci. Iako nikad nije potvrđeno, sumnja se da je njihov sin umro od unutrašnjih ozljeda koje mu je nanijela bugarska dadilja.

Ona je, naime, odmah nakon smrti dječaka nestala, a slučaj je zatvoren dvije godine kasnije zbog manjka dokaza. 1995. godine i njezin dečko je pronađen mrtav, odjeven u lateks odijelo i prostrijeljen kroz prsa. Krivnju za njegovu smrt preuzela je njegova druga ljubavnica, prostitutka Cécile Brossand koja ga je upucala tijekom sado-mazo seanse.

Martina Navratilova već godinu dana vodi sudski spor s bivšom djevojkom

Iako zvuči poput nekog filma, život nove djevojke Martine Navratilove, je kako tvrde bliski prijatelji, napokon došao na svoje kad je upoznala bivšu tenisačicu. Obje su sad sretne, zaljubljene i planiraju uploviti u bračnu luku. Osim Lemigove koja zaista ima tužnu prošlost, Martina Navratilova se u posljednjih godinu dana često našla među novinskim i sudskim stupcima i to zbog bivše djevojke.

Podsjetimo, nakon što ju je Navratilova ostavila, Toni Layton tužila je tenisačicu, a kao razlog je navela "emocionalnu, mentalnu i psihičku traumu koju je doživjela zbog nenajavljenog prekida". Navratilova ju je također izbacila iz zajedničkog doma što je još jedan od razloga zbog kojeg se Layton okomila na nju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.