Nazivaju je modnom ikonom: Kraljica Letizia privukla pažnju na otvorenju OI-ja

Foto: Profimedia

Kraljica Letizia došla je na otvaranje Olimpijskih igara u Parizu. S njom je došao njezin suprug, španjolski kralj Felipe. 

Kralj i kraljica bili su jako dobro raspoloženi te ih nije omela čak ni kiša koja je počela padati u jednom trenutku. Letizia, koju prati glas jedne od najbolje odjevenih žena svijeta, za ovu je priliku odjenula elegantnu haljinu s uzorkom. Njezin suprug stigao je u tamnom odijelu i bijeloj košulji te ljubičastoj kravati. 

Jedna od najbolje odjevenih žena svijeta

Letiziju smatraju jednom od najvećih modnih ikona svijeta. Vanity Fair ju je svrstao u top 10 najbolje odjevenih žena, a brojni strani mediji redovito pišu o njenom elegantnom stilu, ali i jednostavnim i cjenovno prihvatljivim modnim odabirima. Često ju se može vidjeti u odjeći iz Zare, popularnog španjolskog brenda.

Došla i Charlene

Na Olimpijske igre došli su i kralj Belgije Filip i njegova supruga Matilda, danski kralj Frederik i kraljica Mary te princ Albert od Monaka sa suprugom Charlene. 

Princeza Charlene, koju mediji nazivaju "najtužnijom princezom svijeta", 1996. počela je svoju plivačku karijeru i 2000. godine je u Sydneyju na Olimpijskim igrama predstavljala Južnoafričku Republiku. Njezin tim je u mješovitoj štafeti 4 x 100 metara završio peti. 2007. se prestala baviti sportom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.