Nazvali ga odvratnim jer je snimio kako bira curu za spoj, a ostale gura u bazen

Screenshot: Instagram

BRATA bivšeg engleskog nogometaša Garyja Linekera nazvali su odvratnim nakon što je objavio snimku na kojoj se vidi kako "bira" djevojku za spoj iz osoblja svog kluba na Ibizi i gura preostale cure u bazen.

Wayne Lineker (58) izazvao je brojne negativne reakcije na društvenim mrežama nakon što se snimka koju je objavio na Instagramu proširila Twitterom. Snimka na kojoj bira "lutku iz snova" nastala je u njegovom klubu u Ibizi.

"Vrijeme je za odabrati lutku iz snova koju izvodim na spoj", govori Wayne prije nego što očisti ruke. Ideja je bila da se on približi mlađim članicama osoblja i odluči želi li izaći s njima. Kako je samo jedna djevojka mogla biti odabrana, ostale je gurnuo u bazen.

Bivša natjecateljica britanskog reality showa Love Island Katie Salmon posljednja je ostala stajati. "Očito, ja sam pobjednica", govori ona.

Snimka je izazvala lavinu negativnih reakcija, među kojima i onu profesionalne boksačice Stacey Copeland, koja je tviteraše upitala kako se osjećaju gledajući snimku. "Meni je drago što govorim o ravnopravnosti spolova za oba spola jer svi možemo bolje od ovoga. Vaše misli?"

I mnogi su drugi snimku nazvali sramotnom, iako je bilo i onih koji su ga branili, navodeći kako je riječ samo o zabavi. Na njegovu stranu stala je i "pobjednica" Katie Salmon, koja ga je branila na Instagramu. 

"Svi se trebate opustiti. Wayne je moj poslovni partner i samo snimamo spačke. Sve smo neovisne i lijepe žene. Polovica cura je zauzeta. Wayne se zafrkava", napisala je te poručila ljudima da ne shvaćaju ozbiljno sve što vide na društvenim mrežama.

Wayneov glasnogovornik odgovorio je samo da nema komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.