Nećak Rickyja Martina odustao od optužbi za incest, sudac ukinuo zabranu prilaska

Foto: EPA

NEĆAK pjevača Rickyja Martina, Dennis Yadiel Sanchez, odustao je od optužbi za incest, javlja NBC News. Dennis je "dobrovoljno odustao" od pokretanja slučaja, a sudac je ukinuo privremenu zabranu prilaska, rekao je glasnogovornik suda.

"Na virtualnom sudskom ročištu nećak je dobrovoljno odustao od optužbi i rekao je da mu više ne treba nalog za zaštitu", rekao je glasnogovornik suda. Ročište nije bilo otvoreno za javnost.

Privremena zabrana prilaska istječe danas i neće se produljivati, a izdana je 1. srpnja u skladu s portorikanskim Zakonom o sprječavanju i intervenciji kod nasilja u obitelji, nakon što je nećak tvrdio da je imao romantičnu vezu s Martinom i da sad "strahuje za svoju sigurnost". 

Martin i Dennis prisustvovali su ročištu, a pjevačev odvjetnik je rekao da je Ricky spreman izravno se obratiti sucu na saslušanju i zanijekati romantični i seksualni odnos sa svojim nećakom. Da je došlo do tužbe, Martin je također namjeravao osporiti optužbe da je uhodio i maltretirao svog nećaka. 

Optužio Rickyja za fizičko i psihičko zlostavljanje

Podsjećamo, nećak je izjavio da je trpio fizičke i psihičke napade tijekom sedmomjesečne veze s Martinom. 

Rickyjev glasnogovornik je već prve navode o zlostavljanju i incestu nazvao lažnima, a oglasio se i odvjetnik. Rekao je da Ricky nikada nije imao nikakav seksualni ni romantični odnos sa svojim nećakom.

"Nažalost, osoba koja je iznijela ovu tvrdnju bori se s dubokim mentalnim problemima. Ricky, naravno, nikada nije bio i nikada ne bi bio upleten u bilo kakvu seksualnu romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ovo ne samo da je neistinito već je i odvratno", rekao je odvjetnik Martin Singer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.