Neda Ukraden plakala u prijenosu uživo za Marinom: "Hvala ti za sve što si napisala"

Screenshot/Foto: TV Prva/Instagram

PJEVAČICA Neda Ukraden uključila se u jutarnji program TV Prve i prisjetila se razdoblja kada je radila i družila se s Marinom Tucaković.

"Malo tko zna i neke druge njene osobine. Bila je prije svega jedna velika lavica, primala nas je sve kod sebe kući. Znali smo satima, danima biti kod nje. To je bilo jedno nesvakidašnje druženje, a ja se nisam toliko družila s drugim autorima tekstova i melodija. Riječima se ne može opisati sav taj njezin Bogom dan talent. Ali, i njen rad, ona je bila lucidna i odlično je shvaćala što treba biti u tekstu. Slušala je tuđe hitove i znala je odati poštovanje svima koji su napravili nešto kvalitetno", ispričala je Neda.

Kroz suze se Neda prisjetila kako joj je Marina napisala pjesmu pod nazivom Majko, majko. Taj je tekst nastao nakon što je Marini preminula majka. 

Otkrila je i da je Marina bila odlična kuharica.

"Svi će vam možda pričati brojne detalje o njoj, ali ne znam je li ovo netko rekao. Ona je fantastično kuhala. Nas je povezivala ta ljubav prema kulinarstvu i, naravno, prema krpicama i modi. Bože, što smo Marina i ja para potrošile na modu, haljine, mantile, cipele, torbe... Mislim da smo mogle kupiti pet vila na Dedinju, koliko smo para nas dvije lude davale na te stvari. Stalno smo se kajale i imale grižnju savjesti", rekla je Neda. 

Pred kraj gostovanja u emisiji uživo, Neda je otpjevala pjesmu Zora je.

"Hvala ti, draga Marina, za sve što si napisala. Iskreno saučešće Laći i Futi. Ljubi vas Neda", rekla je Neda u suzama.

Marina Tucaković preminula je u 68. godini nakon borbe s teškom bolesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.