Nedu Parmać uzrujalo pitanje koje odrasli postavljaju djeci: "Možete li prestati?"

Foto: Instagram

NEDA PARMAĆ objavila je na svom Instagram profilu fotografiju s devetogodišnjom kćeri Adrianom te se požalila na jedno pitanje koje odrasli često postavljaju djeci vrtićke i osnovnoškolske dobi.

"Možemo li molim vas prestati vrtićku i osnovnoškolsku djecu prestati ispitivati da li imaju simpatiju, dečka, curu... Ne mogu vam opisati koliko mi ide na živce što je to jedno od prvih pitanja koji odrasli pitaju djecu. Pa je li to stvarno najbitnija stvar?" započela je.

"Ne želim da mi dijete misli da mora imati dečka"

"Kužim da u nedostatku pametnijeg pitanja, pristupa... Ali ajde radije ništa. Gotovo cijeli vrtićki period djeca na pitanje, za koje nemaju uopće ideju što bi simpatija mogla biti i na to pitanje nemaju odgovor, uvijek su zbunjena, pa čak i kad kažu da nemaju simpatiju, gotovo uvijek je sljedeće pitanje 'Ma kako to? Sigurno ti se netko sviđa'.

Odgovarala sam umjesto kćeri s 'ma kakav dečko, što će joj to...ha ha'. Osjećaju da moraju imati simpatiju, i još gore, kao da je to jako bitno.

Evo par prijedloga... 'si čuo neki dobar vic?', 'Imaš li najdražu pjesmu?', 'Imaš li hobi?' Aj pliz... Ne želim da mi dijete misli da mora imati dečka", zaključila je pjevačica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.