Neke su samozatajne i ne vole pažnju javnosti: Ovo su hrvatske WAGsice

Foto: Instagram/Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija danas u Rotterdamu igra utakmicu protiv Nizozemske za finale Lige nacija.

S Dalićem su u Nizozemsku otišli Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović, Josip Juranović, Domagoj Vida, Josip Šutalo, Martin Erlić, Borna Sosa, Borna Barišić, Josip Stanišić, Luka Modrić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, Lovro Majer, Nikola Vlašić, Mario Pašalić, Luka Ivanušec, Ivan Perišić. Andrej Kramarić, Bruno Petković, Petar Musa i Dion Drena Beljo.

Vatrenima su, naravno, najveća podrška njihove žene i partnerice. Neke su samozatajne i ne vole pažnju javnosti, a neke redovito objavljuju fotografije i imaju tisuće pratitelja na društvenim mrežama.

Vanja Modrić

Vanja Modrić definitivno nije tipična žena nogometaša. Ova diplomirana ekonomistica nije osoba koju ćete pronaći na društvenim mrežama, ali uvijek je na formalnim događanjima vjerna pratnja svom suprugu, legendarnom Luki Modriću. 

Luka i Vanja vjenčali su se 2010. godine i u braku dobili troje djece: Ivana, Emu i Sofiju. Vanja je suprugu najveća podrška od njegovih početaka, a otkako su zajedno, u javnosti se nije pojavila nijedna negativna priča o njihovom odnosu.

Josipa Perišić

Istaknuti reprezentativac i igrač Tottenhama Ivan Perišić u braku je s atraktivnom Josipom. Poznata je kao strastvena navijačica Vatrenih i velika je potpora svom suprugu.

Par se vjenčao 2020. godine u srpnju, i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila na Šolti, uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka.

Ivana Vida

Supruga Domagoja Vide i bivša Miss Hrvatske mnogo je puta bila u centru pažnje zbog svoje manekenske karijere. Prije pet godina tada plavokosa Ivana je pod djevojačkim prezimenom Gugić osvojila titulu Kraljice Hrvatske. 

Poznato je i da od stranih jezika tečno govori engleski i ruski, a opušta je kuhanje. Ivana se na društvenim mrežama često znala pohvaliti i luksuznim poklonima koje dobiva od svoga supruga. Sada su joj profili zatvoreni za javnost.

Domagoj i Ivana upoznali su se u noćnom klubu još 2014. godine, a nakon godinu dana veze dočekali su sina Davida.

Lana Miholjević

Josip Juranović prošle je godine zaprosio svoju djevojku Lanu Miholjević u svom rodnom Zagrebu. O Riječanki se malo toga zna, osim da studira u Splitu.

Helena Matić

Suprugu vratara hrvatske nogometne reprezentacije i dinamovca Dominika Livakovića mnogi nazivaju hrvatskom Meghan Markle. Lijepa Zagrepčanka Helena Matić diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a prije toga se godinama bavila umjetničkim klizanjem.

Par se vjenčao prošle godine u lipnju nakon pet godina veze, a o luksuznom vjenčanju u Zadru, koje je okupilo mnogo faca, mediji su pisali danima. 

Izabel Kovačić

Supruga Matea Kovačića poduzetnica je i vlasnica dječjeg ekološkog brenda odjeće Lunilou, koji je pokrenula sa svojom sestrom. Njezin su zaštitni znak bujna plava kosa i zanimljivi modni izričaji. 

Britanski The Sun prošle je godine Izabel proglasio najpopularnijom hrvatskom WAGsicom

"Izabel, najistaknutija od svih hrvatskih WAGsica, supruga je veznog asa Chelseaja Matea Kovačića. Slična Shakiri zbog svojih plavih kovrčavih uvojaka, nekada je bila supermodel, a sada je modna dizajnerica. Posao je pokrenula sa starijom sestrom Ivanom Lučić", pisao je The Sun.

Izabel i Mateo zajedno su već 12 godina, a upoznali su se još kao djeca u crkvi, dok je Mateo bio ministrant, a Izabel pjevala u crkvenom zboru. Danas su u sretnom braku i imaju sina Ivana. 

Mia Ćurković

Supruga Andreja Kramarića Mia doktorica je veterine koja čuva svoju privatnost te je rijetko viđena na društvenim mrežama. Par je u vezi od 2017. godine.

Vjenčali su se u Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu u prisutnosti najbliže obitelji i kumova, a prije dvije godine dobili su i dječaka Viktora, kojeg su iste godine krstili na crkvenom vjenčanju. 

Marija Pašalić

Marija i reprezentativac Mario Pašalić vjenčali su se u lipnju 2019. na Čiovu, a među uzvanicima su bila mnoga poznata lica hrvatskog nogometa. Ovogodišnje Valentinovo ovaj je par proslavio na poseban način: dobili su sinčića kojem su nadjenuli ime Luka.

Sara Ivušić

Iako vratar Osijeka Ivica Ivušić nije dobio priliku u NK Rijeci, oženio je prelijepu Riječanku Saru, koja se s njim preselila u Osijek, a prošle godine dobili su sina Lovru.

Iris Livaja

Iris je supruga nogometaša Marka Livaje koji je napustio pripreme hrvatske reprezentacije uoči završnice Lige nacija nakon što ga je u Rijeci tijekom treninga vrijeđalo nekoliko osoba.

Par je u vezi od 2014. godine te zajedno imaju dvoje djece. Svoju su vezu ozakonili prošle godine u crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu, koju je nogometaš zakupio kako bi imali potpunu privatnost.

Silvija Brozović

Atraktivna Silvija Brozović supruga je hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića. Zajedno imaju dvoje djece: kćer Auroru i sina Rafaela. Marcelo je suprugu Silviju upoznao 2012. u rodnoj Velikoj Gorici.

Iva Šarić

Voditeljica Iva Šarić zaručnica je nogometaša Brune Petkovića. Iva i Bruno su se upoznali kad ga je ona intervjuirala za HRT-ovu emisiju Klub 7. Da su u vezi, otkriveno je u ljeto 2020. godine, nakon godinu dana skrivanja. Iva je tad objavila fotografije s proslave svog 32. rođendana, a među uzvanicima bio je i šest godina mlađi nogometaš.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.