"Nema šanse": Tiktokeri snimili što se sve u Hrvatskoj može kupiti za 10 eura

Foto: TikTok

ELLIE i Senci su američko-bosanski par i vrlo su popularni na TikToku.

U nekim od svojih najpopularnijih videa ovaj par pokazuje što se može kupiti za 10 eura u raznim zemljama svijeta. Sada je na red došla i Hrvatska, a njihov video mnoge je iznenadio.

Ellie i Senci za deset eura u dućanu u Hrvatskoj su kupili: 10 jaja, mlijeko, umak od rajčice, špagete, kruh za tost, sok od naranče i kekse. Njihov video izazvao je snažne reakcije ljudi iz zapadnih zemalja, ali i Hrvata koji smatraju da je nemoguće obaviti ovakvu kupnju za 10 eura.

@ellieandsenci What €10 gets you in Croatia 🇭🇷 2024 prices. #croatia #hrvatska🇭🇷 #croatia🇭🇷 #howmuchdoesitcost #budgettraveltips #balkanfyp #balkantiktok ♬ In the Mood - Glenn Miller

"Wow, ovo je impresivno"

Njihov video na TikToku lajkale su 3000 ljudi, a mnogi su im se javili u komentarima.

"Wow, ovo je impresivno", "Ma, plaće su im od 700-900 eura", "Bože, ovo je oko 50 dolara u Americi", piše ekipa iz zapadne Europe i Amerike.

"Ovo nije istina, ja sam iz Hrvatske", "U kojem dućanu je ovako jeftino? Živimo li mi u istoj Hrvatskoj?", "Nema šanse. Ovo je neka šala", "Ovo je možda i moguće ako ćete kupovati žnj marke, i to na popustima", pišu Hrvati.

Pročitajte više