Nepoznata žena nazvala dvogodišnjaka "odvratnim", majčin odgovor je obišao svijet

Foto: Facebook

ONO ŠTO je trebala biti svakodnevna kupnja u samoposluzi, za ovu majku se pretvorilo u vrlo neugodno iskustvo.

Dok su čekali u redu na blagajni, Dallas Lynn je podigla svog dvogodišnjeg sina u naručje i pri tome mu slučajno otkrila trbuščić.

Tu su počeli problemi jer je starija žena, koja je stajala iza njih, ugledala vrećice na dječakovu trbuhu.

"Zašto ste dopustili da mu to naprave?", upitala ju je starija žena koja je stajala iza njih.

Dallas joj je ukratko objasnila o čemu se radi.

"Crijeva mu nisu razvijena do kraja, pa ih mora imati", rekla je, ne ulazeći u detalje.

"Žao mi je, ali to je stvarno odvratno. Možete li mu spustiti majicu?", dobila je odgovor koji ju je zgrozio.

"U tom sam trenu htjela vrisnuti na nju, ali sam joj samo poželjela laku noć i premjestila se u drugi red", napisala je Dallas na svom Facebooku, odlučivši podijeliti sliku svog sina.

U nastavku je obasnila da dječak boluje od rijetke bolesti i na trbuhu ima vrećicu u koju odlaze neprobavljeni ostaci hrane.

Kad je bio star samo dva tjedna, crijevo mu je puklo i to je uzrokovalo infekciju koja ga je zamalo usmrtila. Vrećica načinjena od crijeva mu je spasila život.

"Vrlo je vjerojatno da će takvu vrećicu morati nositi do kraja života. Ako to bude tako, moj je posao da mu objasnim da treba voljeti svoje tijelo, zajedno s vrećicom. Da je bio dovoljno star da razumije komentar ove žene što mislite kakve bi mu to posljedice ostavilo na psihu?", pita se majka.

Dallas je objasnila da se njen sin, kad je zdrav, ni najmanje ne razlikuje od ostale djece, ali da je do sad imao preko dvadeset operacija, da ga mnoge još čekaju i da svakodnevno proživljava bolne tretmane kako bi se njegova crijeva potaknula na razvoj.

"Molim vas, budite ljubazni i birajte riječi kad komentirate nešto o čemu nemate pojma. Svatko od nas se bori za nešto što je vama nepojmljivo. Moj sin u svojoj bitci pobjeđuje", zaključila je majka u dirljivom postu koji je do sad prikupio gotovo sedamdeset tisuća lajkova.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.