Neprepoznatljiv je: Pogledajte kako danas izgleda Sully iz "Dr Quinn, žena vrač"

Foto: Instagram/ Youtube

SERIJA "Dr Quinn, žena vrač" emitirala se od 1993. do 1998. i pred malim ekranima držala prikovanu širu publiku. Radnja ove western drame smještena je u Ameriku u 19. stoljeću, a prati liječnicu koja se nakon završetka školovanja iz Bostona seli na Divlji zapad i njen život u malom gradu.



S vremenom se razvija romansa između nje i privlačnog Byrona Sullyja koji je privukao pažnju mnogih pripadnica ljepšeg spola, a kojeg je utjelovio šarmantni glumac Joe Lando.

Njegova partnerica iz serije, Jane Seymour i danas ima uspješnu karijeru, no za njega se pokazalo da mu je uloga Sullyja donijela najveću slavu, a nakon toga mu je karijera prilično stagnirala. Ostvario je uloge u filmovima „Blodsuckers“ i „Meteor Apokalipse“, prenosi The FW.

U privatnom je životu ipak bolje napredovao i još od 1997. je sretno oženjen s Kirsten Barlow s kojom ima četvero djece: Kate Elizabeth, Jacka Nevillea, Williama Josepha i Christiana Antonia.

S obzirom na to da ga nemamo često priliku vidjeti u javnosti, obožavateljice će sigurno razveseliti to što je Jane Seymour podijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj možemo vidjeti kako zgodni Sully izgleda danas.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.