Neven Ciganović spasio situaciju, i dalje traje rušenje Guinnessovog rekorda



RADIO hit fm i njihov voditelj Siniša Martinović pokušavaju oboriti Guinnessov rekord u najdužem vođenju talk showa na radiju. Sadašnji rekord pripada Paulu Stefiru iz SAD-a, a iznosi 40 sati i sedam minuta. Siniša je već uspio oboriti taj rekord prije osam godina, no zbog administrativne greške isti nije upisan u Guinnessovu knjigu rekorda. Večeras iza 23 sata saznat ćemo je li Siniša uspio oboriti rekord.

Sinoć je obaranje zamalo neslavno završilo, no Neven Ciganović spasio je situaciju. Nakon 15 sati neprestanog vođenja showa, Martinović je gotovo izgubio glas i energiju, a u pomoć mu je morala uskočiti liječnica sa vitaminskom injekcijom.

Naravno, u svom stilu, Neven se ponudio odraditi "operaciju", no kada je vidio kako to izgleda, u eter Radija hitfm je izjavio "vjerujte, ovo ne želite vidjeti"! Tijekom 15 sati vođenja showa Martinoviću se u studiju pridružio veliki broj gostiju. Cure iz Feminemma i Meritasa, Ella Dvornik, Neven Ciganović te brojni drugi, podržali su ovu akciju hit fm-a i Siniše Martinovića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.