Nevjerni Jesse James izjadao se u pismu: Sandrin i Louisov odlazak ostavio mi je veliku rupu u srcu



JESSE JAMES poslao je izjavu časopisu People u kojoj se izjadao zbog "velike rupe u srcu", koja je ostala nakon što ga je Sandra Bullock ostavila i sa sobom uzela posvojenog sina Louisa. Iako su mnogi previđali da će oskarovka biti očajna što neće moći provoditi vrijeme s troje djece koju Jesse James ima iz prijašnjih brakova, izgleda da je njen nevjerni suprug taj koji očajava. Kalifornijski je poduzetnik reagirao na Sandrin intervju za časopis People, poslavši izjavu u kojoj tvrdi da mu je gubitak posvojenog sina slomio srce.

Oskarovka je u tom intervjuu otkrila da je s uskoro bivšim suprugom posvojila novorođenče prije nekoliko mjeseci. Također je potvrdila da je službeno zatražila razvod od Jesseja Jamesa zbog nevjere. "Moj cijeli život bio je pun teških odluka", napisao je Jesse i dodao: "Odluka da pustim svoju ženu da ode i nastavi s posvajanjem Louisa kao samohrana majka, bila je jedna od najtežih odluka. Ljubav koju osjećam za Louisa, ne može se opisati riječima. To što nije blizu mene da ga volim i držim u rukama, ostavilo je veliku rupu u mom srcu", izjadao se Jesse časopisu People.

"Sada je vrijeme da pobijedim ovu ovisnost koja mi je uzela dvije stvari koje volim najviše na svijetu"

Također je napisao da je Sandy, kako zove bivšu suprugu, ljubav njegova života te je svjestan kako bi bilo sebično od njega da joj ne da razvod. "Sada je vrijeme da pobijedim ovu ovisnost koja mi je uzela dvije stvari koje volim najviše na svijetu", kaže poznati preljubnik koji je neko vrijeme proveo na liječenju od ovisnosti o seksu. Apelirao je da se Sandru Bullock ne osuđuje zbog stvari koje je on učinio, jer ona nije ništa skrivila. "Bila je predivna žena, majka i najbolja prijateljica ovih šest godina koliko smo proveli zajedno", tvrdi Jesse James.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.