Nećete vjerovati koji holivudski srcolomac glumi Donalda Trumpa

Screesnhot: Funny or Die

NAKON pobjede Donalda Trumpa u New Hampshireu, holivudski producenti požurili su izbaciti biografski film o kontroverznom milijarderu. Naravno, 50-minutni film posvećen je ismijavanju aktualnog predsjedničkog kandidata.

"Funny or Die Presents Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie" temelji se na memoarima republikanskog kandidata za predsjednika Sjedinjenih Država, a ono što je najšokantnije jest da je kontroverznog poduzetnika utjelovio jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, Johnny Depp. Iako je već poznat po svojim transformacijama, utjelovljenjem Donalda Trumpa Depp je nadmašio samog sebe.

Memoare je redatelj Ron Howard pronašao na nekoj dvorišnoj rasprodaji, a ubrzo se rodila ideja za snimanje filma kojim bi se Trumpa sprdalo, a u kojem se uz Deppa i Howarda pojavljuju Alfred Molina, Robert Morse, Patton Oswalt i Jack McBrayer.

Funny Or Die Presents Donald Trump’s The Art Of The Deal: The Movie Trailer from Funny Or Die

"S obzirom na to da je Trump nekako još uvijek u utrci i možda postane sljedeći predsjednik SAD-a, Funny Or Die je objavio film koji bi mogao postati politički najvažniji film u povijesti Amerike", stoji u najavi filma.

Snimanje filma tajili su mjesecima, a njegovo objavljivanje poklopilo se s Trumpovom pobjedom u New Hampshireu, piše New York Times.

"Ideja je bila što prije snimiti film jer smo mislili da će Trump nestati, barem kao predsjednički kandidat. Kad nekom bizarnošću nije nestao, dobili smo više vremena. No to je značilo da smo morali čuvati tajnu malo dulje", ispričao je glavni urednik Funny or Diea Owen Burke. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.