Neymar i njegova djevojka prekinuli samo mjesec dana nakon što su dobili dijete

Foto: Instagram

Neymar i njegova djevojka Bruna Biancardi službeno su prekinuli samo mjesec dana nakon što su dočekali svoje prvo dijete. Vijest o njihovom prekidu dolazi nakon nagađanja posljednjih tjedana da više nisu zajedno, a odavno već kruže glasine da je Neymar nevjeran.

Objavom na Instagramu Biancardi je potvrdila vijest: "Ovo je privatna stvar, ali budući da me često povezuju s vijestima, sumnjama i sprdnjama, htjela bih vas obavijestiti da nisam u vezi. Mi smo Mavieni roditelji i to je razlog naše veze. Hvala vam."

Nogometaš (31) i influencerica (29) 7. listopada objavili su rođenje kćeri Mavie rekavši da je novorođenče "upotpunilo njihove živote". Par je javno imao brojne uspone i padove, no činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili.

Prevario je 92 puta?

Ipak, brazilski list Correio Brasiliense već je ranije objavio vijest o njihovom prekidu. "Nakon 92. prevare, veza između Neymara i Brune Biancardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mavie", pisali su.

Biancardi ima 29 godina i rođena je u Sao Paolu. Studirala je marketing te se bavila manekenstvom, a onda se posvetila influencerskoj karijeri. Njeno bogatstvo procijenjeno je na gotovo dva milijuna dolara.

Neymara je upoznala 2020. godine te su ubrzo uplovili u vezu, a ispočetka su skrivali da su zajedno. Nogometaš Al Hilala već ima 12-godišnjeg sina, Davija Luccu, sa Carolinom Dantas, a trenutno se oporavlja od teške ozljede koljena.

Pročitajte više