Slavna reperica u kreaciji Jurja Zigmana: "Kao da sam se vratila u prošlost"

Foto: Instagram/Goran Kovačić/PIXSELL

SLAVNA reperica Nicki Minaj objavila je na svom Instagramu fotku na kojoj pozira pred ogledalom u ružičastoj kreaciji koju je osmislio riječki dizajner Juraj Zigman. 

"Osjećam se kao da sam se vratila u prošlost na ovoj fotografiji. Kasnonoćni glamur", napisala je uz fotku na kojoj pozira bez šminke. 

"OMG, moja ruža", poručio joj je dizajner u komentarima te podijelio fotku na svom Instagramu i otkrio da je riječ o kreaciji s predstavljanja njegove nove kolekcije za jesen/zimu 2024., koja je održana u srpnju u Rijeci. 

Suradnja s brojnim svjetskim zvijezdama

Inače, njihova suradnja traje godinama, a Nicki je osvanula u njegovim kreacijama u više navrata. Osim slavne reperice, i brojne druge pjevačice osvanule su u njegovim kreacijama, poput Beyonce, Rite Ore, SZA, Cristine Aguilere, Doje Cat, Cardi B, Karol G, Nelly Furtado i brojnih drugih. 

"Rad sa zvijezdama je puno teži nego što se to obično misli. Njihovo odijevanje je pravi projekt, na kojem obično radi 10 ili 15 ljudi. Modne kreacije za njih se ne rade od danas do sutra, već rad na njima traje mjesecima. Vani je to ozbiljan posao", objasnio je ranije za Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.