Nicole Kidman pozirala sa suprugom na crvenom tepihu, njen izgled iznenadio mnoge

Foto: Profimedia

NICOLE KIDMAN došla je sa suprugom Keithom Urbanom na 57. dodjelu nagrada za country glazbu CMA u Nashvilleu. 56-godišnja glumica za tu je prigodu odjenula crnu dugačku haljinu s dubokim dekolteom i izrezima na trbuhu. 

Keith je odjenuo košulju neobičnog uzorka i crne hlače. Iako je Nicole mnoge iznenadila svojim modnim odabirom, s obzirom na izreze po haljini, ono čime je dodatno plijenila pažnju bilo je njezino lice.

Već neko vrijeme Nicole je na meti kritika zbog svog izgleda. Priznala je da koristi botoks, no negira bilo kakve druge estetske zahvate, no i dalje je njezino lice glavna tema među obožavateljima. 

U braku su 17 godina

Keith i Nicole ove godine proslavili su 17. godišnjicu braka. Nicole Kidman upoznala je Keitha Urbana 2005. godine i zaljubili su se jedno u drugo na prvi pogled, ali to si nisu odmah rekli.

Urbanu je trebalo četiri mjeseca da nazove Kidman nakon prvog susreta. Pjevač ju je 2006. iznenadio cvijećem u 5 ujutro na njezin rođendan, a ta romantična gesta navela ju je da se uda za njega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.