Nije uvijek bio zavodnik: Glumica otkrila kako je izgledao njen prvi spoj s Cristianom Ronaldom

Foto: Instagram

CRISTIANO RONALDO zarađuje oko 15 milijuna funti tjedno i jedan je od najpoželjnijih neženja na svijetu, no njegova bivša ljubavnica Gemma Atkinson ispričala je da se u udvaranju njoj nije oslanjao na svoj novac. Naprotiv, njihov prvi spoj bio je jako skroman.

Gemma se raspričala o tome da je Ronaldo nije provozao u nekom od svojih skupih automobila do nekog od razvikanih restorana, već su kod nje pili čaj i gledali 'Mućke'.

Ova 31-godišnja glumica nakon sedam godina odlučila je progovoriti o kratkotrajnoj romansi s jednim od najboljih nogometaša na svijetu.

U razgovoru za radio postaju Key 103 iz Manchestera našalila se da je njihov prvi spoj bio "zbilja, zbilja glamurozan".

"Otišli smo kod mene doma i popili šalicu čaja te pogledali 'Mućke'. Stvarno", rekla je.

"Ne znam voli li on tu seriju, bila je na TV-u u tom trenutku. Znači, 'Mućke' i šalica čaja, činilo se da mu je bilo lijepo, ali to je bilo prije šest ili sedam godina", rekla je.

Pomalo zvuči nevjerojatnom priča da je portugalski nogometaš uživao u britanskoj komediji o Del Boyu i Rodneyu Trotteru, no sve je moguće. On je u to vrijeme počeo igrati za portugalsku reprezentaciju, a Gemma je tada već bila bivša zvijezda poznate britanske sapunice. Ranije je otkrila da je njihova veza završila kad ga je uhvatila u krevetu s prostitutkama, piše The Sun.

Iako je njihova veza brzo propala, Gemma ne žali za njom. Posebice jer je otada dovela svoje tijelo u savršenstvo.

"Jako sam sretna danas. I dalje sam ponekad nesigurna poput svih djevojaka, noge će mi uvijek biti problematično područje, to mi je obiteljsko naslijeđe. Naučila sam ih voljeti, na neki način, tu su sa mnom 31 godinu, noseći 69 kilograma, tako da su očito dobre. Ljudi mi kažu da ne mogu vjerovati da sam tako teška, ali ja sam visoka 175 centimetara i imam jaka bedra i široku građu", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.