"Nije željela odustati": Jennifer Lopez razočarana nakon razvoda od Bena Afflecka

Foto: EPA

Jennifer Lopez je izgleda spremna nastaviti sa životom nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Bena Afflecka. "Radi najbolje što može", kaže izvor blizak pjevačici za People.

"Za nju je bilo iznimno teško što je Ben odlučio povući se iz braka i nastaviti sa svojim životom, ostavivši je iza sebe. Nije htjela razvod. Htjela je riješiti stvari. Vole se. Jennifer nije tip osobe koja će se jednostavno predati. Za nju je čekanje bilo gotovo mučenje", tvrdi izvor.

"Nakon podnošenja zahtjeva za razvod izgleda kao da joj je laknulo. Njezina obitelj i prijatelji slažu se da je to bila ispravna odluka. Okružena je s puno ljubavi i podrške. Bit će dobro. Snažna je i uvijek izlazi kao pobjednica", dodaje.

Ne želi zadržati Affleckovo prezime

Podsjećamo, Lopez je u utorak 20. kolovoza podnijela zahtjev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom Affleckove i njezine svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Uz papire za rastavu Jennifer je podnijela i zahtjev za promjenom prezimena. Iako je svi već desetljećima znaju samo kao Jennifer Lopez, ona se već godinama tako ne zove. Naime, pjevačica je uzela Benovo prezime pa je njezino zakonsko ime zadnje dvije godine bilo Jennifer Lynn Affleck.

Problemi su počeli na medenom mjesecu

Navodno su problemi počeli već na njihovom medenom mjesecu na jezeru Como u Italiji, otkrio je bliski izvor za Page Six.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.