Nika Ilčić o nasilju bivšeg dečka: "Gušio me i susjed je pozvao policiju"

Screenshot: YouTube

HRVATSKA influencerica Nika Ilčić na YouTubeu je objavila poduži video o nasilju koje je pretrpjela od svog bivšeg dečka. 

Ilčić je u videu koji traje sat i 35 minuta iznijela detalje odnosa i ispričala što je prethodilo uhićenju njezinog bivšeg dečka. Influencerica je u videu rekla da je njezin bivši dečko nakon uhićenja u pritvoru zadržan prvo 48 sati, a zatim 30 dana. Osuđen je, kaže Ilčić, na uvjetnu kaznu zatvora te mu je zabranjen prilazak u trajanju od tri godine.

Ispričala je da su se tog dana svađali zbog financija te da se ona počela pakirati s namjerom da ode u Zagreb. Ilčić je ispričala da je fizičkog nasilja bilo i prije tog dana. Okidač je za napad tog dana je, kaže influencerica,  bio njezin kofer na kauču na kojemu je on htio snimiti video. Ilčić kaže da ju je počeo gušiti i bacati na pod, a ona je potom počela vrištati.

"Susjed je pozvao policiju i izveo me iz stana"

Ilčić kaže da je nakon što je počela vrištati na vrata pokucao susjed. Kako navodi influencerica, njezin bivši dečko je tada uzeo mobitel i počeo se snimati i govoriti kako joj ništa nije napravio, dok je susjed uporno zvonio na vrata.

Nika Ilčić kaže da ju je susjed izveo iz stana i pozvao policiju. Tvrdi da je krvarila iz usta i dobila napad panike te pred zgradom čekala policiju. 

Ilčić je objavila i uznemirujući video za koji tvrdi da je snimio njezin bivši dečko tog dana. Na videu se vidi mlađi muškarac koji u kameru govori da joj "ništa nije uradio" dok se čuje histeričan ženski plač i  zvono na vratima. Upozoravamo, video je uznemirujuć, a nalazi se na 25:00 (25. minuti) njezinog videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.