Nikol iz Feminnema zbog ljubavi se preselila u London i danas ju je teško prepoznati

Foto: Press/Instagram

BIVŠA pjevačica Feminnema danas se bavi modom i živi u Londonu, kamo se preselila zbog ljubavi.

Nikol Bulat hrvatskoj javnosti bila je najpoznatija kao pjevačica grupe Feminnem, no grupu je zbog razmirica s Pamelom Ramljak i Nedom Parmać napustila još 2009. godine. Nakon toga pokušala je izgraditi solo karijeru, no u tome nije uspjela pa se povukla iz javnosti i posvetila studiju prava.

Neko vrijeme o njoj se nije čulo ništa, sve do 2018. godine kad je otkriveno da ljubi bivšeg nogometaša Dinama Ivana Šunjića, danas igrača Birminghama, zbog kojeg se preselila u Englesku.

Ranije ove godine, u travnju, 33-godišnjakinja je otvorila Instagram, gdje piše da se posvetila modi i lifestyleu, ali i kako je zauzeta.

"Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku jer sam zaista uživala u offline životu i uvijek sam mislila da društvene mreže oduzimaju puno privatnosti i vremena te da nisu moj đir. Nisam znala što će se dogoditi kad se pojavim na Instagramu i mislila sam ga ugasiti ako mi se ne svidi. Sad mi je drago što sam ga otvorila jer vjerujem da se sve događa s razlogom. Zanimljivo da sam došla ovdje tjedan dana prije nego je cijeli svijet blokiran. Ne samo da sam daleko od svojih prijatelja i obitelji otkako sam se preselila, nego sam prije šest tjedana postala dio ove karantene", napisala je kad je otvorila profil.

Dosad je objavila 40-ak postova te prikupila više od 23 tisuće pratitelja koji joj redovito ostavljaju komplimente zbog izgleda, ali i nerijetko ističu koliko se promijenila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.