Nikolina Pišek o još jednom djetetu: Nisam se ni prvi put zamišljala među pelenama, pa se dogodilo

NIKOLINA PIŠEK, koja je posljednjih godinu dana u sretnoj vezi sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem, otkrila nam je kako je njena 14-godišnja kći Hana nikad nije tražila brata ili sestru te kako ni sama za sada ne planira još jedno dijete. "Moja je kći toliko pristojna da do sada nije takve zahtjeve upućivala. A zamišljam li se ja ponovo među pelenama, ne znam. Nisam se ni prvi put zamišljala, pa se dogodilo. Mislim da nije ni potrebno zamišljati se, već nešto drugo raditi da bi se to ostvarilo, ali za sada nemam takvih planova", rekla nam je zgodna voditeljica.

Dok je Hana bila manja, Nikolina je s njom rado gledala crtiće, a i danas ih voli pogledati. "`Bambi` me bio rasplakao, a plakala sam i na `Lassie se vraća kući`. Volim i sad pogledati crtić, ponekad se ulovim kako gledam, a tek kasnije postanem svjesna što gledam", kaže Nikolina te dodaje kako voli i filmove različitog žanra, jedino mjuzikli ne dolaze u obzir.

Zgodnu voditeljicu često se spominje u kontekstu plastičnih operacija zbog ljepote, a oni i sama priznaje kako nema nište protiv kirurgije u službi dobrog izgleda. "Mislim da se, kao i sa svime, i s tim može pretjerati, ali može biti i jako korisno. Ne vidim ništa skandalozno u tome", rekla nam je Nikolina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.