Nikolina Ristović: Moram sačuvati vlastito zdravlje, razum i nevino dijete

Foto: Instagram

NIKOLINA RISTOVIĆ oglasila se na Instagramu te otkrila da joj se javljaju mnoge žene koje su se zatekle u sličnoj situaciji kao ona.

"Inbox mi je pun poruka žena koje se nalaze u sličnoj situaciji. Ne deseci, nego stotine njih. Može li se ovo pripisati boli, u tolikoj mjeri da izgubiš razum, pa ti je lakše naći imaginarnog krivca, nego se suočiti s vlastitom patnjom i demonima?" zapitala se Nikolina.

"Ne znam, znam samo da ja moram sačuvati vlastito zdravlje, razum i nevino dijete o kojem se, očito, ne razmišlja", zaključila je.

Miša Grof ne prestaje s optužbama

Podsjećamo, Nikolinin svekar Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, posljednjih je dana protiv nje iznio brojne optužbe putem srpskih medija. 

"Evo otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku prije dvije godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u kešu. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a poslije su samo stizale potvrde.

Kada su se vratili s tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i sklanjala pare sa strane po hrvatskim bankama i računima", rekao je, između ostalog, Miša Grof srpskim novinarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.