Nina Badrić javila se s koncerta Adele: "Isplatilo se potegnuti s Hvara do Münchena"

Foto/Screnshoot: Instagram

Nina Badrić prekinula je svoj ljetni odmor na Hvaru i otišla u München na koncert pjevačice Adele, gdje je u društvu nekoliko desetaka tisuća ljudi uživala u audiovizualnom spektaklu. Nastup britanske glazbenice toliko ju je oduševio da mu je odlučila posvetiti dvije objave na Instagramu.

"Spektakularna pozornica, zapravo čitav Adele grad koji je sagrađen za potrebe turneje je nešto što ostaje samo želja i san za nas domaće glazbenike. Mislim da je koštala 40 milijuna eura i vjerojatno je to najveći video wall koji trenutno postoji", započela je Nina svoju objavu.

"Adele je vokalno superiorna i iznad svega duhovita"

"A sinoć je na pozornici postojala samo glazba. Pjevačica i njezin bend koji je bio potpuno u njezinoj službi i gotovo nevidljiv s povremenim gostujućim gudačima. Glas u prvom planu old school pristup koji u ovim vremenima zasićenim svim mogućim wow efektima i brzopoteznim forama djeluje pomalo arhaično, a iznad svega prekrasno.

Ovo je koncert koji se sluša a ona je vokalno superiorna i iznad svega duhovita. U moru jeftinih fora prelijepa Adele strši kao svjetionik glazbe za sve one koji se još uvijek na koncertima žele naježiti, plakati, ali i nasmijati se. Isplatilo se potegnuti s Hvara do Münchena", napisala je Nina te dodala da joj Adele dala inspiraciju za njezin koncert u zagrebačkoj Areni, koji je najavljen za 30. studenog ove godine. 

Obožavatelji su hvalili Ninu u komentarima

Mnogobrojni Nini obožavatelji javili su joj se u komentarima. "Draga Nina, tako se ja osjećam kada na pozornicu izađete vi", "Mi smo takvu emociju osjetili na tvojim koncertima", "I ti si divna kao i ona, prirodna i predivna", nizali su se pozitivni komentari ispod pjevačičine objave. 

Podsjećamo, početkom lipnja Nina Badrić najavila je koncert u zagrebačkoj Areni

"Dragi moji, čast mi je najaviti da stižem 30. studenog u zagrebačku Arenu, ponovo! Ulaznice su u prodaji, još malo pa nestalo", objavila je u eteru radija Bravo. Badrić je u Areni nastupala 2020. godine, na samom početku pandemije koronavirusa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.