Nina Badrić objavila fotku skoka u more, pratitelji joj pišu: Možeš na OI

Foto: Instagram

Pjevačica Nina Badrić (52) koristi slobodne dane za uživanje u Jelsi na otoku Hvaru, na kojem ima i kuću za odmor, a na društvenim mrežama objavila je fotografiju svog skoka u more.

"Bombica", napisala je kratko u opisu objave te zaradila brojne komplimente. "Sačuvaj tu ljepotu i dijete u sebi uvijek", "Predobra fotka", bili su samo neki od komentara. "Možeš na Olimpijske Igre... 10/10", našalio se jedan pratitelj. 

Mnoge poznate osobe i njezine kolege također su prokomentirali njezinu fotografiju. Nika Antolos napisala je: "Najbolja slika ikad." Glumica Bojana Gregorić Vejzović stavila joj je razne emojije u komentar, a to je napravila i Vanna. 

Ljetovala je i u Crnoj Gori

Nedavno je oduševila svoje pratitelje fotografijama iz Crne Gore. 52-godišnja pjevačica je pozirala u bijeloj haljini, dok se iza nje nazirao zalazak sunca. "Baš me hoće ovi zalasci sunca", napisala je Nina u opis objave.

U Grčkoj je srela hrvatskog reprezentativca

Badrić je u srpnju bila na odmoru u Grčkoj, gdje je srela hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića i njegovu suprugu Lanu Miholjević, koji su na Mikonosu proveli medeni mjesec. "Mi smo na medenom mjesecu i super nam je. Nogomet smo doktorirali i sad uživamo u životu jer život je da se živi", napisala je pjevačica uz fotku na kojoj pozira s parom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.