Nina Badrić: Prošla su vremena kad se snimanje završavalo pozivom na večeru

Foto: Instagram

PJEVAČICA Nina Badrić (51) u novom se intervjuu osvrnula na svoju karijeru, ali i probleme koji su joj se našli na putu do uspjeha. Opisala je kako je davnih dana odvojila privatno od poslovnog, a govorila je i o vremenu kada je mislila kako spol igra vrlo važnu ulogu u njenim mogućnostima. 

"Ipak živimo još uvijek u muškom svijetu gdje su pravila za žene drukčija negoli za muškarce. Trebalo mi je i snage i vremena da se izborim za to da me muški suradnici percipiraju kao osobu koja je talentirana i sposobna te da skrenem njihov pogled s fizičkog na osobnost", izjavila je za portal Ljepota i zdravlje.

Ranije izjavila da su "žene u 50-ima jednom nogom u grobu"

"Prošla su vremena, nasreću, kad je gotovo svaki poslovni sastanak ili snimanje završavalo pozivom na večeru ili dvosmislenim rečenicama. Živimo u vremenima konzumerizma i estetike i tu je žena postala objekt koji se konstantno komentira. I čini mi se da je taj teror postao još jači. Ženi je danas 'zabranjeno' starenje dok se muškarce glorificira sa svakom novom borom", dodala je.

Podsjetimo, Nina je jednom prilikom izjavila da su "žene u 50-ima jednom nogom u grobu", no izgleda da sada više ne misli tako. Nedavno je za Kurir komentirala tu svoju izjavu pa navela: "Mlad čovjek svašta blebne pa sam tako i ja blebnula masu gluposti za koje sam, kada sam ih kasnije pročitala, pomislila: 'Što ti je bilo s glavom kada si takve stvari izjavljivala?'"

Pročitajte više