Nina iz ŽNV-a objavila fotku u badiću: Lijepo je biti slobodan, oslobodi se i ti

Foto: Instagram

NINA MARTINA KORBAR, bivša kandidatkinja Života na vagi, na Instagramu je podijelila fotografije u badiću i progovorila o samopouzdanju. 

"Samopouzdanje počinje onda kada se posvetiš sebi i prestaneš mariti za tuđe mišljenje, kada si opuštena i slobodna od tuđih pogleda i komentara, a željna dodatno usavršavati ljubav prema sebi i posvećuješ se svom osobnom rastu i razvoju", piše Nina Martina. 

"Lijepo je biti slobodan, oslobodi se i ti. Voli sebe i svaku svoju striju i svaku svoju nesavršenost jer promjene na bolje se događaju kad voliš sebe, kad si ponosna na sebe i kada se prihvaćaš. Nemoj dopustiti nikome da ti oduzme i najmanji trenutak ljubavi prema sebi. Svako jutro zahvali Bogu što postojiš baš ovakva/ovakav kakav jesi. Uživanje u ljetu na plaži je u tijeku", poručila je. 

Nina Martina podijelila je dvije fotke u badiću. Na jednoj pozira ležeći na plaži, dok je na drugoj u krupnom planu pokazala trbuh. 

"Lijepa bila i ostala", "Prekrasna si", "Čestitam na velikoj promijeni", pisali su joj pratitelji. 

Nina Martina na društvenim mrežama često piše o radu na sebi, a fotografiju u badiću podijelila je i prošle godine i tom je prilikom progovorila o body shamingu i hejterskim komentarima

"Želim vam svima reći, nemojte se uspoređivati s drugima, nemojte težiti zadovoljiti tuđe standarde, nemojte si uskraćivati uživanje na plaži, u lijepoj odjeći i u životu općenito zato što vam je netko drugi rekao da imate previše kila da biste nešto nosili ili nešto radili. Ljudi ne mogu znati kakva je nečija priča i odmah osuditi nekoga ili reći nešto loše je puno lakše nego reći nešto lijepo ili upitati samoga sebe zašto imate poriv nekoga blatiti", pisala je tad između ostalog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.