Nina Kraljić se razboljela, a HDS ne odustaje: "Ako je sama platila pjesmu, to je tek skandal"

Foto: Press

POBJEDNICA prošlogodišnjeg The Voicea dosad je uglavnom uživala veliku naklonost javnosti, no otkako je pristala predstavljati Hrvatsku na predstojećem Eurosongu, našla se usred skandala koji ju je, čini se, stajao i zdravlja.

"Iznimno mi je žao, ali neću moći prisustvovati svečanoj ceremoniji dodjele nagrade Porin. Još jednom bih napomenula koliko sam počašćena nominacijama, za mene je to veliki uspjeh i priznanje, hvala vam. (Razlog nedolaska je isključivo zdravstvene prirode.) Sretno svim nominiranima i pozdrav divnom Splitu", napisala je Nina na Facebooku i dobila veliku podršku obožavatelja.

Iako je javnost i dalje masovno na njenoj strani, Hrvatsko društvo skladatelja ne odustaje od kritike mlade pjevačicu. Nakon što su se pobunili zbog izbora stranih autora za pjesmu kojom će Nina predstavljati Hrvatsku Nina je pokušala objasniti da ju je sama platila, no skladatelji u tome vide još veći skandal.

"Ne razumijem što je Nina mislila pod time jer ni u kojem slučaju niti jedan izvođač ne bi smio platiti pjesmu. Ako je Nina od bilo koga kupila pjesmu, to je puno veći skandal od ovoga o čemu mi sada razgovaramo", rekao je za RTL Antun Tomislav Šaban, glavni tajnik HDS-a.

Čini se da je javnost ipak na strani Nine Kraljić, budući da je njen "Lighthouse" na YouTubeu pogledan više od milijun puta, uz mnoštvo pozitivnih komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.