"Ništa od farbanja jaja": Mirna i Mario Valentić za Uskrs u sunčanom Zadru

DOK SU se za Uskrs rijetki odlučili putovati, Mirna Maras sa suprugom Marijem Valentićem i sinom Nikom zaputila se u toplije krajeve pa će tako produženi vikend provesti u Zadru. "Ove godine nećemo na tradicionalan način provesti Uskrs, odlučili smo to zaobići jer smo u Zadru u hotelskom smještaju. Ništa od farbanja jaja", rekla nam je novopečena majka koja je lijepo vrijeme odlučila provesti u šetnji s obitelji.

"Lijepo je vrijeme pa smo ga odlučili iskoristiti. Uostalom dobro je da Niko udahne malo svježeg zraka", dodaje Mirna čiji sinčić ima devet mjeseci. Iako su poprilično mladi zaplovili u roditeljske vode, Mirna i Mario priznali su da im se život promijenio kada su prvi put ugledali svog sina.

"Kad su mi dali Niku u ruke bio je to osjećaj koji se ne može prepričati. Bio je jako malen i krhak, ljubičast i pomalo crven, ali meni prelijep", prepričala je Mirna prve trenutke koje je provela s Nikom. Njezin suprug Mario, odmah ga je fotkao mobitelom kako bi zabilježio njegove prve trenutke, a zatim je otišao otrčati krug po Jarunu kako bi se smirio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.