Ništa od Jarun Opena u srpnju, neki koncerti otkazani: "Duboko smo razočarani"

Foto: Facebook/Marko Prpic/PIXSELL

ORGANIZATORI Jarun Opena objavili su da se festival najavljen za srpanj ipak odgađa, a neki koncerti su u potpunosti otkazani.

"Usprkos našim nastojanjima te uvjerenju da će organizacija prvog velikog open air festivala u Zagrebu, nakon toliko dugo čekanja da nam se život normalizira, biti uspješna na radost posjetitelja, izvođača i nas kao organizatora – moramo ipak otkazati Jarun Open festival zbog čega smo duboko razočarani. Dio planiranih koncerta odgodili smo za kraj kolovoza, a dio nažalost moramo otkazati", objavili su na društvenim mrežama.

"Nastojali smo i činili sve što je u našoj moći da se riješe svi izazovi koje sa sobom donosi ovako velika i zahtjevna organizacija, no nažalost, nije ovisilo o nama. Zbog pravno nesređene situacije s dozvolama za rad i neizvjesnosti u kojem trenutku će administracija riješiti problem, posebno u ovim COVID19 uvjetima, da budemo sigurni da će u trenutku realizacije sve biti riješeno odučili smo dio programa Jarun Open prebaciti na Koncertni trg ispred paviljona 15 na Zagrebačkom velesajmu za kraj kolovoza, a dio otkazati", objasnili su.

Koncerti Severine i Mladena Grdovića te Halida Bešlića i Željka Bebeka se otkazuju u potpunosti, a povrat novca za kupljene ulaznice moguće je dobiti odmah.

"Kupljene ulaznice vrijede za sljedeće koncerte koji se prebacuju na novi termin i lokaciju:

  • Jala Brat i Buba Corelli s 25.6. na 28.08.
  • Relja i Senidah s 3.7. na 26.08.
  • Bajaga s 9.7 na 27.8.
  • Maja Šuput i Saša Matić s 2.7. na 29.8.", stoji u objavi.

Ako posjetiteljima novi termini ne odgovaraju, također mogu dobiti povrat novca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.