Ništa od pornića Jennifer Lopez: Ponovno pobijedila bivšeg supruga na sudu



JENNIFER LOPEZ danas je zasigurno sretna. Naime, sud u Los Angelesu presudio je u njezinu korist u sporu koji je vodila protiv bivšeg muža Ojania Noe. On je želio u javnost pustiti njihov privatni video na kojem vode ljubav. osim što snimka neće biti objavljena, Jennifer sada potražuje i deset milijuna dolara od svog bivšeg supruga, kao odštetu za pretrpljeni stres.

Osim njega, Lopez tuži i Eda Mayera, pisca koji je planirao pomoći Ojaniju da snimi film "Kako sam oženio Jennifer Lopez: Priča o J.Lo i Ojaniju Noi". Pjevačica tvrdi da su namjeravali iskoristiti njihove privatne video snimke koji prikazuju kako je ona živjela sa Ojanijem. Ipak, J.Lo je demantirala da se na tim snimkama nalaze ikakvi seksualni sadržaji.

Ojani i Ed se brane govoreći kako film ne zadire u intimu para i nema naslov koji je Jennifer navela u tužbi. Ovo je već druga tužba Jennifer protiv Ojanija. Prije četiri godine na sudu je dobila jer ga je tužila da je prekršio ugovor o povjerljivosti. Tada se spremao napisati knjigu o njihovom braku. Čini se da Noi nikako ne ide od ruke zaraditi na nekadašnjoj supruzi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.