Nives Celzijus: Seve ne bi bila to što jest da se tu i tamo ne povalja po krevetu

"DA SEKS najbolje prodaje proizvod, marketinški stručnjaci dobro znaju, a znaju to i američke showbizerke koje se vješto poigravaju svojim seksipilom paleći svoje fanove diljem svijeta", riječi su svestrane Nives Celzijus koja također itekako dobro zna kako prikazati javnosti svoju seksualnost. U ovotjednoj kolumni pjevačice, manekenke i spisateljice za tjednik Arena, Nives se osvrnula na domaće zvjezdice koje ne znaju iskoristiti svoje najsnažnije oružje - svoj seksipil.

"Vanna bi trebala prestati izgledati kao opatica"

"Nebitno radi li se o cijenjenom vokalu poput Mariah Carey ili nešto slabiji poput Madonne. Sve one žude ili ljubomorno čuvaju tu titulu najseksipilnijih. I dok Megan Fox, apsolutna božica seksipila konstantno priča o seksu, skida se i svoju poziciju čini nedodirljivom, naše zvjezdice napokon su shvatile kako imidž čednica nikome nije interesantan i sramežljivo započelo svoj preobražaj", komentirala je Nives koja je za početak izdvojila Ninu Badrić i Natali Dizdar.

Naime, supruga nogometaša Dine Drpića priznaje da joj je jako lijepo vidjeti ih u malo manje odjevenom izdanju, ali svejedno bi ih malo više skinula dok Vanni poručuje da bi se mogla ugledati na neke kolegice. "Još kada bi netko uvjerio Vannu da se ugleda bar djelomično na svoju kolegicu Mariah i prestane izgledati kao opatica, pogotovo jer je neusporedivo ljepša i zaista ima što za pokazati", mišljenje je Nives Celzijus koja je poznata po svom seksipilnom načinu odijevanja, ali i slobodnom načinu života.

"Naše istočne susjede tu formulu kojom pune blagajne estetskih kirurga koriste već godinama u tolikoj mjeri da izgledaju kao klonovi Karleuše i Cece"

Kolumnistica koja također svoje mišljenje dijeli u kolumni za njemački Bild, također je pohvalila Žanamari Lalić jer je napokon odlučila prestati biti dosadna i postati seksi. "Uostalom i naša nacionalna heroina Severina ne bi bila to što jest da se tu i tamo ne povalja po krevetu ili podu u seksi opravici i pokaže nam kako po seksipilu može pod ruku sa svojim popularnim kolegicama Megan Fox i Angelinom Jolie", priznaje Nives koja se osvrnula i na estetsku kirurgiju, a pritom spomenuvši i Ninu Morić koja je unakazila svoje nekad lijepo lice zbog toga što je uvijek htjela biti savršena.

"Shvativši formulu za uspjeh naše su starlete počele puniti blagajne estetskih kirurga. Samo da ne pretjeraju kao naše istočne susjede koje već godinama koriste tu formulu u tolikoj mjeri da izgledaju kao klonovi Jelene Karleuše i Cece. Žalosno je kada prirodno lijepe djevojke počnu izgledati kao operacijski neuspjeh Jocelyn Wildenstein ili obezvrijede svoju ljepotu, baš kao što je to uspjelo nekad najljepšoj hrvatskoj manekenki Nini Morić", napisala je Nives.

"Za postati femme fatale nije nužan par povećih silikonskih sisa niti napumpane usne i obrazi. Seksipil ili imaš, ili nemaš, a dovoljan je 'onaj' pogled ili osmijeh da postaneš apsolutna boginja seksa", zaključila je Nives u ovotjednoj kolumni.

A.M.
Foto: FHM, Tea Čimas / CROPIX

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.